Najnowsze ogłoszenia ..
więcej...


XXVI Wielkopolskie Targi Rolnicze Sielinko 2019
więcej...
Spotkanie polowe z firmą ADAMA
więcej...
Szkolenie dla doradców i specjalistów hodowli i produkcji bydła
więcej...
Relacja z Narodowej Wystawy Zwierząt Hodowlanych w Poznaniu
więcej...
Wizyta studentów z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
więcej...

Praca

Obowiązek informacyjny - Rekrutacja osoby mającej podjąć pracę/współpracę

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

 

Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy Zakład Doświadczalny w Pawłowicach poszukuje pracownika na stanowisko:

 - Operator oczyszczalni ścieków komunalnych


 Zakres obowiązków:

- nadzór nad prawidłowością procesu oczyszczania ścieków,

- nadzór nad prawidłowością przesyłu nieczystości,

- wykonywanie prac naprawczych i konserwacyjnych na instalacji,

- prace gospodarcze na terenie obiektu.

 Oczekujemy:

- zaangażowania w powierzone zadania,

- sumienności,

- punktualności,

- uczciwości,

- wykształcenia minimum zawodowego (mile widziane kierunki mechaniczne),

- prawo jazdy kat. T będzie dodatkowym atutem.

 Oferujemy:


- kompleksowe przyuczenie dla przejmowanego zakresu obowiązków,

- stabilne zatrudnienie - umowa na czas próbny (3 miesiące), kolejna na czas nieokreślony,

- możliwość przystąpienia do grupowej polisy ubezpieczeniowej,

- szereg świadczeń socjalnych i premii (comiesięczne premie do wynagrodzenia, nagrody jubileuszowe i inne),

- dobrą atmosferę w pracy,

- możliwość wewnętrznego awansu.

-Więcej informacji odnośnie stanowiska można uzyskać pod numerem telefonu
697-990-646

- CV można składać osobiście w sekretariacie Zakładu (oficyna lewa Pałacu w Pawłowicach, pokój nr. 2), bądź na adres mailowy sekretariat@zdpawlowice.pl (w tytule proszę wpisać: Praca – Operator oczyszczalni ścieków komunalnych)

Prosimy o zamieszczenie na CV oraz podaniu o pracę następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku ze wskazaną w ogłoszeniu rekrutacją oraz w rekrutacjach przyszłych zgodnie z ustawą z dnia 27 kwietnia 2016 r. o ochronie danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE”.  

Administratorem danych osobowych jest Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczych w Krakowie, ul. Sarego 2, 31-047 Kraków; PIBZD Pawłowice ul. Mielżyńskiego 14, 64-122 Pawłowice). Każda osoba przekazująca dane osobowe ma prawo dostępu do swoich danych, możliwość ich sprostowania, żądania usunięcia danych lub ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i cofnięcia zgody na przetwarzanie. Wycofanie zgody możliwe jest w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem pod adresem mailowym iod.r.andrzejewski@szkoleniaprawnicze.com.pl. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku lub do momentu wycofania zgody na przetwarzanie. Dane osobowe nie będą przesłane poza Europejski Obszar Gospodarczy Każda osoba, której dane są przetwarzane ma prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.    Dokumentów złożonych w ramach rekrutacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia. 

 

 

O zakładzie | Aktualności | Produkcja | Pałac w Pawłowicach | Praca | Kontakt | Mapa strony | Zastrzeżenia prawne | Przetargi | Rodo | Komunikaty